Відбулась відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри фіскальної політики і страхування Лемішко Олени

17 березня 2018 року
10 корпус, 601 аудиторія
 17 лютого 2018 року кандидат економічних наук, доцент кафедри фіскальної політики і страхування Лемішко Олена провела відкриту лекцію з дисципліни «Фінанси підприємств» на тему «Фінансова санація і банкрутство підприємств» для студентів 2-го курсу спеціальності «Економіка підприємства» ННІ Післядипломної освіти.

 

Під час викладання лекції було задіяно мультимедійну техніку. У викладенні лекційного матеріалу було використано результати власних досліджень викладача, а також досліджень провідних вчених-економістів. Визначивши актуальність фінансової санації і банкрутства підприємств, увагу студентів було зосереджено на різноманітних наукових концепціях, поглядах вчених на трактуванні сутності явищ, понять окресленої тематики лекційного заняття, які були доступно і стисло висвітлені викладачем.
Під час лекції викладачем було  розкрито не лише наукові поняття, положення, але й моральні та правові аспекти санації, банкрутства, реструктуризації суб’єктів господарювання, фінансового забезпечення ліквідації підприємств. Жвавий інтерес у студентів було відмічено під час обґрунтування лектором заходів, направлених на зменшення кількості збанкрутілих підприємств та покращення фінансово-економічного стану у країні.
Викладачами кафедри фіскальної політики і страхування під час обговорення підсумків проведення відкритої лекції було зазначено, що рівень відвіданої відкритої лекції к.е.н., доцента Лемішко Олени, повністю відповідає методичним вимогам і свідчить про відповідну кваліфікацію та педагогічний досвід, професіоналізм та широку ерудицію лектора, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу та робочу атмосферу. Викладання змісту лекції є аргументованим, логічним і доступним для сприйняття студентами.
 
к.е.н., ст. викл. Ольга Файчук
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook