Співробітники кафедри фіскальної політики і страхування відвідали смт Немішаєве в рамках профорієнтаційної роботи та провели лекцію «Перші кроки у країну фінансової грамотності»

20 березня 2018 року

           20 березня 2018 року викладачі кафедри к.е.н., доц. Олена Лемішко, к.е.н., ст. викл. Ольга Файчук спочатку відвідали студентів відокремленого підрозділу НУБіП України «Немішаївського агротехнічного коледжу», потім учнів загальноосвітньої школи № 1 у смт Немішаїве.

ВП НУБіП України "Немішаївський агротехнічний коледж"

Немішаївська ЗОШ № 1

       Головною метою зустрічі була можливість надати потенційним абітурієнтам комплекс базових знань із фінансової грамотності, ефективної комунікації, психології успіху та соціалізації. Показати актуальність, сучасність та затребуваність спеціальності 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування».

Лекція відбулась у легкій та невимушеній атмосфері. Протягом всієї розмови викладачі кафедри постійно спілкувались з учнями школи та студентами коледжу, які подякували лекторам за цікаву та необхідну інформацію щодо фінансової грамотності.
Після викладеного матеріалу Ольга Файчук та Олена Лемішко надали слухачам вичерпну інформацію щодо переваг навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема, на економічному факультеті. Розповіли про історію університету, високо кваліфікований професорсько-викладацький склад, умови навчання, можливість отримати подвійні дипломи та пройти виробниче стажування за кордоном, адаптовані навчальні програми до міжнародних стандартів, військову підготовку, різнобарвне та цікаве студентське життя.
Насамкінець представники кафедри запросили майбутніх випускників відвідати День відкритих дверей НУБіП України.
 

Кафедра фіскальної політики і страхування висловлює подяку директору Немішаївській ЗОШ № 1 Черненко Наталії Павлівні та завідувачу відділення «Аграрного бізнесу» Немішаївського агротехнічного коледжу Григорян Ларисі Володимирівні.

 
 Завідувач кафедри, проф.
Худолій Любов Михайлівна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook