Викладачі кафедри фіскальної політики в рамках профорієнтаційної роботи відвідали СЗОШ № 2 у м. Васильків

16 березня 2018 року

         16 березня 2018 року к.е.н., доцент Мамчур Руслана Миколаївна та к.е.н, ст. викладач кафедри фіскальної політики і страхування НУБіП України Файчук Ольга Валеріївна  з робочим візитом відвідали учнів випускного класу Васильківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2.

Представники університету ознайомили потенційних абітурієнтів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформували про переваги навчання в університеті, зокрема на економічному факультеті за спеціальністю 072 – Фінанси, банківська справа і страхування, де студенти здобувають не лише висококваліфіковану освіту Міжнародного рівня, але й всебічно розвиваються.

Ольга Файчук та Руслана Мамчур детально розповіла можливості отримання подвійного диплому, працевлаштування випускників вишу, стипендіального фонду, умов оплати за навчання та проживання в гуртожитках, студентського дозвілля, практичного стажування за кордоном.

Особливо учнів зацікавила розповідь випускниці даної школи, але вже студентки 2-го курсу економічного факультету Веремій Яни. Спочатку Яна зазначила, що повністю задоволена своїм вибором для здобуття вищої освіти,  наголосила про можливості, які відкриваються перед студентами НУБіП України. Також, вона зауважила про важливість вивчення іноземної мови. В кінці свого виступу запросила потенційних абітурієнтів до навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема на економічний факультет.

Майбутнім випускникам було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на дошках оголошень школи розміщено інформацію приймальної комісії НУБіП України. Крім того, учні заповнили анкети випускника.

Викладачі кафедри фіскальної політики і страхування запросили учнів 29 березня відвідати День відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

 

к.е.н., ст. викл. Ольга Файчук 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook