ЩИРО ВІТАЄМО ЛЕСЮ РОМАНІВНУ З ЮВІЛЕЄМ!!!

7 березня 2018 року

Щирі привітання з ювілеєм!!!

 

7 березня 2018 року кандидат економічних наук, старший викладач кафедри статистики та економічного аналізу Воляк Леся Романівна святкує ювілей.

Воляк Л.Р. у 2009 р., після закінчення Національного університету біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Фінанси і кредит», розпочала роботу на посаді методиста деканату підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів агропромислової та природоохоронної галузей НУБіП України.

З 2014 р. працювала асистентом кафедри статистики та економічного аналізу, а у 2015 р. успішно захистила дисертаційну роботу на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук на тему: «Обліково-аналітичне забезпечення управління природно-ресурсним потенціалом сільськогосподарських підприємств».

Протягом осіннього семестру 2017 р. Воляк Л.Р. пройшла стажування в Університеті Міссурі в рамках Програми обміну педагогічним досвідом Міністерства сільського господарства США.

Воляк Л.Р. зарекомендувала себе як добросовісний викладач та особистість з активною громадською позицією. Вона професійно читає ряд дисциплін – Статистика, Теорія ймовірності та математична статистика, Аналіз господарської діяльності; успішно керує підготовкою дипломних робіт з економічних спеціальностей. Леся Романівна є авторкою багатьох навчально-методичних рекомендацій, електронних навчальних курсів в системі E-learn, які допомагають студентам глибше засвоїти знання з названих дисциплін.

У 2014 р. Воляк Л.Р. приймала участь у роботі приймальної комісії університету, була відповідальна за випуск буклету до 65-річчя економічного факультету. Нині вона виконує обов’язки наставника групи і є відповідальною за оформлення і ведення сайту кафедри.

 

Дружний колектив кафедри статистики та економічного аналізу щиро вітає шановну Лесю Романівну з ювілеєм!!!

Бажаємо, щоб у цьому прекрасному віці, коли в розквіті і думки і почуття, досягти небувалих вершин кар’єрного росту, матеріального добробуту, сімейного благополуччя і процвітання!

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook