Юридична клініка "Захист та справедливість" прийняла участь у Національній Олімпіаді з консультування 2018

4 березня 2018 року
м. Ірпінь, Університет державної фіскальної служби України

   З 02-04 березня 2018 року в м. Ірпінь Київської області проходила Національна олімпіада юридичних клінік з консультування клієнтів на базі Університету державної фіскальної служби України.

 

Команда юридичної клініки "Захист та справедливість" НУБіП України взяла участь у зазначеній олімпіаді з консультування клієнтів. Кращі студенти 20-ти юридичних клінік з усієї України консультували клієнтів (запрошених акторів) з тематики: "Договори: помилки та інші підстави невиконання забов’язань". НУБіП України представляли заступник керівника юридичної клініки Наталія Кідалова та студенти-клініцисти юридичного факультету Барановський Віктор та Білик Ірина.

 

 

За умовами конкурсу, участь в олімпіаді приймала команда з двох студентів. За своєю формою змагання, імітували процес інтерв'ювання та консультування в юридичному офісі за участю двох студентів-консультантів та клієнта, роль якого виконував запрошений актор. Роботу учасників оцінювали члени журі за спеціальними критеріями.

 

 

Команда ЮК "Захист та справедливість", НУБіП України, нажаль незмогла перемогти у цьому заході, проте отримала додаткові навички інтерв'ювання, консультування, юридичної техніки, професійної етики, які стануть у нагоді при роботі в юридичних клініці.

 

Асистент кафедри міжнародного права

та порівняльного правознавства

Кідалова Наталія

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook