Кафедра інформаційних і дистанційних технологій забезпечує дистанційне навчання

5 березня 2018 року

     Відповідно до розпорядження щодо організації дистанційного навчання з 3 по 7 березня 2018 року кафедра розпочала роботу.
   Оскільки для підтримки навчання всіх дисциплін науково-педагогічними працівниками розроблені ЕНК (http://elearn.nubip.edu.ua), для забезпечення дистанційного навчання для кожної групи у відповідному курсі було створено окремий ресурс з чіткими інструкціями та посиланнями на додаткові матеріали, розіслано студентами запрошення та створено умови для віддаленої співпраці.

    Студенти також готові до дистанційної форми навчання. Наприклад, магістри спеціальності "Економічна кібернетика" оперативно підключились до роботи, про що свідчать запити на доступ до спільних документів і обговорення у форумі.

     Для моніторингу реалізації процесу навчання та, за необхідності, надання допомоги, на кафедрі створено спільний документ, доступ до якого мають всі працівники, а також, керівництво факультету.

    А для визначення задоволеності студентів пропонованою формою навчання та наданою ІК-підтримкою у групі Дистанційне навчання в НУБіП України (https://www.facebook.com/groups/375029506014774/) розроблено опитувальник.

    Крім того у групі можна проводити консультування, обговорення та організовувати спільну роботу.
    Оперативну інформацію можна одержувати також на сторінка кафедри у Фейсбуці (https://www.facebook.com/idt.nubip/).

Олена Кузьмінська,
завідувач кафедри інформаційних і
дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook