XI з’їзд ґрунтознавців та агрохіміків України

4 березня 2018 року

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «УКРАЇНСЬКЕ ТОВАРИСТВО ґрунтознавців ТА АГРОХІМІКІВ»

Общественная организация «УКРАИНСКОЕ ОБЩЕСТВО ПОЧВОВЕДОВ И АГРОХИМИКОВ»

PUBLIC ORGANIZATION «UKRAINIAN SOCIETY OF SOIL SCIENTISTS AND AGROCHEMISTS»

Phone/ Fax: 380 (572) 704 16 69; Е-mail: [email protected]  31.01.2018  № 12-02/2   

          

Інформаційний лист № 1


Шановні колеги! 

Громадська організація «Українське товариство ґрунтознавців та агрохіміків», Національна академія аграрних наук України, Національний науковий центр «Інститут ґрунтознавства та агрохімії     імені О.Н. Соколовського», Харківський національний аграрний університет імені В.В. Докучаєва проводять черговий XI з’їзд ґрунтознавців та агрохіміків України з 17 по 21 вересня 2018 року на базі Харківського національного аграрного університету імені В.В. Докучаєва  (м. Харків). Девіз з’їзду – «Ґрунтові ресурси: вчора, сьогодні, завтра».

Програма з’їзду буде включати наукову частину, польову екскурсію та делегатські збори. Планується, як і раніше, публікація матеріалів доповідей членів ГО «УТґА».

Пропонуємо Вам підготовити та надати тези доповідей до 2-х сторінок на e-mail: utga-c@ukr.net.  Текст повинен відповідати таким вимогам: формат doc  або docx редактора Word; шрифт Times New Roman Cyr, розмір 14 пунктів; міжрядковий інтервал – 1,5. Сторінка А 4, з полями: ліворуч – 3 см, праворуч – 1,5 см, по 2 см зверху та знизу листа. Формули повинні бути виконані в редакторі Equation Editor. Ілюстрації і список літератури не включаються. Файл статті назвати латинськими літерами за прізвищем першого автора. Надаються електронні версії тез: за підписом автора(ів) в форматі pdf  або jpg та doc  або docx.

В лівому куті проставляється індекс «УДК». Нижче через інтервал – назва доповіді (великими літерами), під назвою – ініціали та прізвище автора(ів), у наступному рядку – назва установи, місце, країна, e-mail відповідальної особи за надання тез, після чого через інтервал з абзацу – текст тез доповіді. Для часткового покриття витрат на видання матеріалів зїзду необхідно провести оплату в розмірі 80 грн за кожну публікацію. Один автор може бути представленим не більш ніж у трьох тезах. Оргкомітет залишає за собою право редагування та відхилення оформлених не за вищенаведеними вимогами матеріалів. Кошти, у разі відхилення тез, не повертаються. Тези просимо надати не пізніше 15 березня 2018 р. на адресу оргкомітету.

З повагою,

Генеральний секретар  ГО «УТґА»                                           С.А. Балюк 

Адреса оргкомітету:        ГО «УТґА», ННЦ «ІГА імені

О.Н. Соколовського»,  вул. Чайковська, 4, м. Харків, 61024;

тел./факс:  (057)704 16 69; Контакна особа: Момот Ганна Феліксівна,

096 281 62 91; 099 920 41 48

 

                                                                                      

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook