Визначено переможців І етапу Всеукраїнських студентських олімпіад з фінансового напряму

25 лютого 2018, 18:00
Кафедрою фінансів з 5 по 24 лютого було організовано і проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з фахових дисциплін: Державні фінанси, Фінанси, Інвестування, Фінансовий менеджмент.
Також було проведено І етап Олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» спільно з кафедрами «Фіскальної політики і страхування» та «Банківської справи».
В І етапі Олімпіади з дисципліни «Державні фінанси» взяли участь 54 студенти ОС «Магістр» 1 року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Випробування передбачало виконання письмового завдання, яке включало теоретичні питання та практичні завдання розрахункового характеру. Завдання формувалися за розділами навчальних дисциплін, таких як: Бюджетна система, Місцеві фінанси, Бюджетний менеджмент, Казначейська справа.
Переможцями стали І місце – Богатько Аліна, ІІ місце – Одарчук Катерина, ІІІ місце – Лисенко Наталія.
 
     
І етап Олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» пройшов серед студентів ОС «Магістр» 1 року навчання спеціальності «Фінанси банківська справа та страхування». В випробуванні взяли участь 54 студенти. Завдання І етапу Олімпіади формувалися відповідно до програми таких навчальних дисциплін, як: Фінанси, Гроші та кредит, Фінанси підприємств, Бюджетна система, Податкова система.
Переможцями стали І місце – Катерина Одарчук, ІІ місце – Світлана Клименко, ІІІ місце – Катерина Григоренко.
В Олімпіаді з дисципліни «Фінанси» взяли участь 160 студентів ОС «Бакалавр» 2Ст і 3 курсу спеціальності «Фінанси і кредит», 3-4 курсу спеціальності «Облік і аудит» та 4 курсу спеціальності «Економіка підприємства». Учасникам були запропоновані завдання з дисципліни «Фінанси» за темами: Предмет фінансової науки як пізнання сутності фінансів, історія та еволюція фінансів, фінансова система і фінансова політика, податки, бюджет, державний борг та державний кредит, місцеві фінанси, страхування, фінансовий ринок, фінанси домогосподарств, міжнародні фінанси та фінансова безпека держави.
Переможні місця отримали: Герасимчук Анастасія – І місце, Тишук Ірина – ІІ місце, Сухий Олег – ІІІ місце.
 
З дисципліни "Інвестування" в олімпіаді взяли участь студенти 4 курсу спеціальності "Фінанси і кредит", «Економіка підприємства», 2 скороченого терміну навчання спеціальності "Фінанси банківська справа та страхування", а також магістри 1 року навчання спеціальності «Фінанси банківська справа та страхування». Всього за призові місця змагалося 186 учасників.  Випробування передбачало виконання письмового завдання, яке включало теоретичні питання та практичні завдання розрахункового характеру. Завдання формувалися за розділами навчальної дисципліни «Інвестування».
Переможні місця отримали: Парасочка Павло - І місце, Єрохіна Євгенія - ІІ місце, Бойченко Ірина - ІІІ місце.
 
З дисципліни "Фінансовий мененджмент" в олімпіаді взяли участь 45 студенти 1 року навчання ОС «Магістр» спеціальності "Фінанси банківська справа та страхування". Завдання носили розрахунковий характер.
Переможні місця отримали: Волянська Вікторія - І місце, Боньковська Марина - ІІ місце, Кубарська Світлана - ІІІ місце.                     
 
     
Переможців привітала завідувач кафедри проф. Давиденко Надія Миколаївна, яка вручила почесні грамоти та побажала гідно представити наш університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади.
Буряк А.В.,

доцент кафедри фінансів 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook