Доцент кафедри Мамчур Р.М. успішно пройшла авторський тренінг "Інтенсивне навчання англійської мови".

1 лютого 2018 року
НУбіП України

Авторський тренінг «Інтенсивне навчання англійської мови» успішно пройдено!

    31 січня 2018 року завершився авторський тренінг «Інтенсивне навчання англійської мови», розроблений та проведений завідувачами кафедр романо-германських мов і перекладу Олександром Малихіним та англійської філології Наталією Арістовою. Від кафедри фіскальної політики і страхування участь у тренінгу приймала к.е.н., доцент Мамчур Руслана Миколаївна.

     З 23 по 31 січня 2018 р. завідувачі кафедр, викладачі та аспіранти факультетів ветеринарної медицини, конструювання та дизайну, гуманітарно-педагогічного, економічного та агробіологічного пройшли інтенсивний курс навчання англійської мови. Автори тренінгу застосовували різноманітні інтерактивні методи роботи, спрямовані на удосконалення вмінь учасників вільно висловлювати власні думки у монологічному, діалогічному, усному та писемному мовленні.

      Наприкінці роботи тренінгу викладачі пройшли пробне тестування на визначення рівня володіння іноземною мовою, що дало їм можливість ознайомитися з методикою складання іспитів для отримання міжнародних сертифікатів на знання англійської мови, після чого учасники тренінгу отримали відповідні сертифікати.

      Хочеться висловити подяку авторам тренінгу за гарно організований і насичений корисною інформацією захід, високий рівень професіоналізму викладання, актуальність тренінгу, доступність викладу матеріалу, теплу атмосферу та інноваційний підхід до вивчення мови. Тренінг залишив дуже приємні спогади і надихнув до подальшої праці.

 

Руслана Мамчур,

доцент кафедри фіскальної політики і страхування

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook