ЖЕШУВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ГОСТИННО ВІДКРИВ СВОЇ ДВЕРІ ДЕКАНУ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

10 січня 2018 року
Польща, м. Жешув, алея майора Вацлава Копісто 2 A

В рамках стажування та підвищення кваліфікації керівного та професорсько-викладацького складу згідно з програмою стажування, яка почалась 10 січня 2018 року декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, проф. Лариса Баль-Прилипкознаходиться у Жешувському університеті, який є найбільшим вищим навчальним закладом у південно-східній частині Польщі. У наявності університету є не тільки великий науково-дослідний потенціал, але й сучасна розвинута інфраструктура. Студенти мають можливість навчатися за 50 напрямами підготовки. То ж ділитись своїм досвідом та переймати Польський протягом певного часу буде наш декан.

Сьогодні на 12 факультетах університету навчається понад 16 тисяч студентів, навчальний процес забезпечують більше, ніж 1300 науково-педагогічних працівників. Студенти таких факультетів як: біологічно-сільськогосподарський, філологічний та соціологічно-історичний мають можливість продовжувати навчання в докторантурі.

Скориставшись пропозиціями післядипломної освіти, бажаючі особи мають змогу підвищити свій фаховий рівень. Сьогодні за такою системою навчання у Жешувському університеті отримують освіту понад 930 осіб за 72 навчальними напрямами і ця освітня пропозиція постійно оновлюється.

Жешувський університет в цифрах:

16 тисяч студентів

1320 науково-педагогічних працівників

11 факультетів, 1 відокремлений структурний підрозділ, Інститут прикладної біотехнології

50 напрямів навчання

12 галузей знань і спеціальностей за якими здійснюється підготовка наукових кадрів на здобуття наукового ступеня кандидата наук

5 галузей знань і спеціальностей за якими здійснюється підготовка наукових кадрів на здобуття наукового ступеня доктора наук

300 вищих навчальних закладів-партнерів з усього світу

Професор Лариса Баль-Прилипко проходить стажування одночасно на двох факультетах і першим відвідала факультет Біологічно-сільськогосподарський де її привітав декан факультету.

Після офіційної зустрічі першою справою подивитись лабораторії цього факультету «Wydziat Biotechnologii Laboratorium Biologii Komörki» а провідником у цьому різноманітті лабораторного обладнання та дослідних установок була Dr. Anna Lewinska. Факультет готує фахівців за наступними спеціальностями: аналітична біотехнологія - молекулярна біотехнологія, фізика, інформатика та економетрія, іженерія безпеки, інженерія матеріалів, математика, мехатроніка.

  

Також було запропоновано відвідати проф. Баль-Прилипко Л.В. "Центр інноваційних транферів", що дуже зацікавило своїм підходом до притання інноваційних розробок, подальшого їх впровадження у виробництва, продаж зацікавленим сторонам.

 

  

 

 До речі буде сказати, що студенти так, як і наші магістри для попереднього захисту магістерських робіт використовують постерні презентації.

Сьогодні день вичерпаний, на завтра заплановано відвідати медичний факультет, то ж чакаємо цікавого репортажу та гарних світлин від Лариси Вацлавівна.

Владислав Сухенко,

завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook