Біотехнологи НУБіП відтепер зможуть долучитися до навчання в Університеті Федеріко II Rosa Rao (Італія)

14 грудня 2017 року

     Керівництво НУБіП та факультету сільського господарства Університетом Федеріко II Rosa Rao (Італія) уклали угоду у межах реалізації програми ЕРАСМУС+. Відтепер наші майбутні біотехнологи мають змогу отримати якісну, безкоштовну європейську освіту на рівні магістрів, розвивати навички та компетенції за напрямом «Біотехнології та біоінженерія».

Угода, яка стала можлива завдяки співпраці кафедри екобіотехнології та біорізноманіття з Університетом Федеріко II Rosa Rao, передбачає стажування та проведення спільних досліджень відразу з кількох напрямів: екологічна біотехнологія, біотехнологія захисту рослин, біотехнологія для інноваційної енергетики, рослинна біотехнологія, нанобіотехнології у сільському господарстві.

 Крім того, факультет сільського господарства Університету Федеріко II нещодавно активував курс «Магістр сільськогосподарської та харчової біотехнології» (BiAgrAA). Бакалаври, магістри, аспіранти, докторанти та науковці матимуть можливість відвідувати семінари, їздити на стажування та брати участь у наукових дослідженнях, набуваючи досвіду. Інтенсивний культурний обмін сприятиме досягненню більшої автономії науковців, відкритості та пристосованості, ознайомитись з роботою навчальних структур та мати можливість обговорювати напрями подальшої співпраці.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook