Викладачі кафедри фіскальної політики і страхування продовжують співпрацю з СЗОШ № 105 м. Києва

11 січня 2018 року
м. Київ, СЗОШ № 5

         11 січня 2018 року викладачі кафедри фіскальної політики і страхування у складі кандидата економічних наук, доцента Лемішко Олени Олександрівни, кандидата економічних наук, доцента Березовської Людмили Олексіївни та кандидата економічних наук, старшого викладача Файчук Ольги Валеріївни провели профорієнтаційну роботу серед учнів 11 класів Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №105 з поглибленим вивченням суспільно-гуманітарного-циклу у м. Києві. 

 Представники кафедри ознайомили потенційних абітурієнтів із історією, керівництвом та структурою НУБіП України, проінформували про спеціальності, які можна здобути на базі університету.
 Під час розмови було зроблено акцент на переваги навчання в НУБІП України, зокрема за спеціальністю 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування», де студенти здобувають не лише висококваліфіковану освіту Міжнародного рівня, але й всебічно розвиваються. 
Викладачі дали відповіді на 3 найпоширеніші запитання серед учнів: де отримати найсучаснішу, висококваліфіковану вищу освіту Європейського зразка, де вони зможуть працювати після закінчення вишу та чи буде їхнє студентське життя цікавим та різноманітним?
Учні зацікавились Національним університетом біоресурсів і природокористування України, зокрема, можливістю отримати подвійний диплом, пройти закордонне стажування та навчатись в англомовних групах, про що свідчить активна розмова та запитання від потенційних абітурієнтів.
Випускники отримали інформаційні матеріали про НУБіП України та економічний факультет. Також, представники кафедри запросили потенційних абітурієнтів на день відкритих дверей в НУБіП України.
 
Висловлюємо подяку директору школи Клименко Надії Петрівні та завучу школи Коваленко Любові Петрівні за активну співпрацю з економічним факультетом, зокрема кафедрою фіскальної політики і страхування.
 
к.е.н., ст. викл. Файчук О.В.
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook