ВИПУСК МАГІСТРІВ - 2017

25 грудня 2017, 14:42
МТФ
 

 

 22 грудня магістри механіко-технологічного факультету отримали дипломи, а з ними і путівку у життя. Серед них 21 випускник спеціальності «Транспортні технології (автомобільний транспорт)».

 

З вітальним словом до випускників, викладачів та батьків звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Станіслав Миколайович сердечно привітав випускників із дуже суттєвим здобутком – отриманні повної вищої освіти, яка дозволить знайти кожному своє місце в житті. Зараз ринку праці потрібні мислячі інженери та спеціалісти транспортної галузі. Але крім фахових знань, потрібно бути ще й впевненими у собі, невтомно працювати і завжди вчитися.

Завідувач кафедри Петро Андрійович Овчар також привітав випускників, та наголосив, що тільки невтомна праця, та постійна віра в себе дасть можливість стати висококонкурентними спеціалістами на ринку праці.

В свою чергу НПП Кафедри транспортних технологій та засобів у АПК приєднуються до привітань.

Пам'ятайте: справжні скарби – це скарби Вашої душі – доброта, щирість, совість. Намагайтеся бути чесними в думках, почуттях, справах, щоб ваша поведінка возвеличувала рід. Бажаємо багато цікавих зустрічей, невичерпного джерела доброти, здійснення задумів, щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками в житті.

Нехай на довгому життєвому шляху вічна книга мудрості супроводжує вас, як доленосна зірка, незаперечними істинами.

Чекаємо вас у нашому навчальному закладі!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook