I-етап Конкурсу наукових робіт зі спеціальності «Фінанси, банківська справа i страхування»

19 грудня 2017 року
18 грудня 2017 року на економічному факультеті пройшов I-етап Конкурсу наукових робіт спеціальності «Фінанси, банківська справа i страхування» під головуванням д.е.н., проф. Давиденко Н.М., членів комісії: д.е.н., проф. Олійник-Данн О.О., д.е.н., проф. Пасічника Ю.В., д.е.н., проф. Худолій Л.М. доц. Мамчур Р.М., доц. Калівошка О.М. На захисті наукових робіт були присутні також і керівники наукових робіт.
В Конкурсі наукових робіт  взяли участь магістри 1-го року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа i страхування» та студенти 4-го курсу спеціальності «Фінанси i кредит».
За результатами відбору кращими були роботи:
Пашук Яни «Схема гарантування кредитів для малих i середніх підприємств аграрної сфери» під керівництвом д.е.н., проф. Олійник-Данн О.О.
В даній роботі розглянуто функціонування гарантійного фонду для сільського господарства в Україні, розкрито міжнародний досвід та надано практичні рекомендації для України.
Беляєвої Єлизавети і Горбенко Альони «Місцеві бюджети в період децентралізації» під керівництвом к.е.н., доц. Титарчук І.М. В роботі проведено оцінку фінансового забезпечення місцевих бюджетів в умовах децентралізації на прикладі Дніпропетровської області. Акцентуючи увагу на впровадженні технологій е-урядування в органах виконавчої влади.
Ці роботи рекомендовані для проходження 2-го етапу Конкурсу за спеціальністю «Фінанси і кредит».
 
     
Кубарської Світлани «Аналітична оцінка інвестиційної привабливості агарних підприємств» під керівництвом к.е.н., доц. Скрипник Г.О. В роботі проведено оцінку інвестиційної привабливості аграрних підприємств на прикладі приватного сільськогосподарського підприємства «Олександрівка» на основі технологічних карт і операційного Cash-flow.
Дана робота рекомендована для проходження 2-го етапу Конкурсу за спеціальністю «Управління проектами».
 
Кириченка Олега «Розвиток особистого страхування в Україні» під керівництвом к.е.н., доц. Мамчур Р.М. В роботі проаналізовано ринок особистого страхування в Україні: розмір страхових внесків та розмір страхового відшкодування окремо по підгалузях особистого страхування. A також зроблений прогноз розвитку підгалузей особистого страхування   до 2019 року.
Дана робота рекомендована для проходження 2-го етапу Конкурсу за спеціальністю «Страхування».
 

Комісія привітала переможців та побажала подальшого успішного проходження у 2-му етапі. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook