Захист магістерських робіт зі спеціальності "Екологія"

15 грудня 2017 року


Екзаменаційна комісія спеціальності «Екологія» під головуванням д.с.-г.н., професора, завідувача кафедри екології агросфери та екологічного контролю – В.М. Чайки та членів комісії  - д.с.-.г.н., професора – Н.А. Макаренко., д.б.н., академіка – І.М. Гудкова, та д.б.н., професора – В.А. Гайченка впродовж двох днів (14-15 грудня 2017 року) заслухали та оцінили 33 випускні роботи магістрів освітніх програм «Екологія та охорона навколишнього середовища» і «Екологічний контроль та аудит».

Тематика магістерських робіт стосувалась: екологічної оцінки сучасного стану ПЗФ; впливу змін клімату на стан біорізноманіття; екологічної оцінки територій і підприємств агросфери для ведення агротуристичної та інших видів діяльності; екотоксикологічних аспектів застосування агрохімікатів; екологічної експертизи вирощування с.г. культур, проведення екологічного аудиту підприємств та ін.

Екзаменаційна комісія високо оцінала проведені дослідження Лебідь Інни, Романюка Володимира, Лех Вікторії, Вітюка Олександра, Пунінської Марії та ін.

Члени комісії відзначили високий рівень професійної підготовки випускників та одноголосно прийняла рішення про присудження випускникам кваліфікацій «еколога, викладача вищого навчального закладу» та "експерта з екології".

Вітаємо наших МАГІСТРІВ і бажаємо їм високих досягнень у подільшій професійній діяльності, а також міцного здоров'я і успіхів.

доцент Юлія Рибалко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook