Магістри - фахівці із стандартизації, сертифікації та управління якістю отримали свою путівку в майбутнє

14 грудня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус 12, ауд. 400 (Блок Д)

На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася святкова та видатна подія, як і кожного року: захист магістрів зі спеціальності 152 ‑ «Метрологія та інформаційно‑вимірювальна техніка», спеціалізація «Якість, стандартизація та сертифікація», яка відбулась на початку цього тижня 13.12.2017р–14.12.2017 р.

  

32 магістра представили свої магістерські дослідження на розгляд екзаменаційної комісії,яка була представлена у складі голова комісії Пекера Володимира Матвійовича (генеральний директор концерну «ТЮФ Рейнланд Групп»), Сухенка Владислава Юрійовича (д.т.н., професор, зав. кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції), Баль-Прилипко Лариси Вацлавівни (д.т.н.,професор,декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК), Мєдвєдєвої Наталі Анатоліївни (к.т.н., доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції). Секретарем екзаменаційної  комісії була призначена  Головатюк Галина Степанівна, старший лаборант кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції.

 

  

   

Відразу хочеться відзначити, що здобувачі ОС «Магістр» виявили високий рівень знань, комунікативну компетентність, вміння давати стислі змістовні відповіді, фахово вести дискусію, відповідаючи на запитання членів ЕКу.

Також студенти у своїх доповідях продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку фахівця із стандартизації, сертифікації та управління якістю, висвітлили актуальні питання результатів проведених власних досліджень.

Серед найкращих були магістерські роботи:

  1. Ніколаєнко Микола Станіславович «Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог ДСТУ ISO 22000:2007 в умовах ТОВ «Пирятинський делікатес» Полтавської обл.»;
  2. Нестеренко Олександр Миколайович «Розроблення документованої процедури внутрішнього аудиту на ТОВ «Форест технолоджі»  Житомирської обл.»;
  3. Миколенко Олег Олегович «Розроблення елементів FSSC 22000 в умовах ПАТ «Пирятинський сирзавод» Полтавської обл.»;
  4. Костюк Владислава Валеріївна «Розроблення елементів СУБХП в умовах компанії «Yasiona», м. Київ»;
  5. Волошина Юлія Григоріївна «Діагностика стану діючої СУЯ та розроблення плану покращення в умовах Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК»;
  6. П’ятецька Вікторія Олегівна «Розроблення стандарту гармонізованого з міжнародним ДСТУ ISO/TS 22002-1:ХХХХ та обґрунтування доцільності впровадження»;
  7. Степанова Вікторія Леонідівна «Розроблення ТУУ «Кондитерські вироби. Круасани з наповнювачами. Загальні вимоги» та обґрунтування стандартизованих показників»;
  8. Мельник Анастасія Вікторівна «Розроблення елементів СУБХП в умовах ресторану «Велюр», м. Київ»;
  9. Пузік Юлія Германівна «Розроблення проекту гармонізованого стандарту «Шавлія сушена. Технічні умови та методи досліджень» і обґрунтування стандартизованих показників»;
  10. Дідик Володимир Петрович «Вивчення технічних вимог до обладнання переробки м’яса та розроблення пропозицій щодо їх покращення».

 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
 
 
 
 
 
 
  

Також на кафедрі здобував ОС "Магістр" міжнародний студент Алсокніе Мохамед Абдурахман Мохамед. Магістерська робота, темою якої було "Розроблення елеменетів СУЯ в умовах переробного підприємства" (Development an elements of a quality management system in the conditions og the processsing enterprise) була написана та доповідалася англійською мовою.

   

Результати захисту магістерських робіт

Груп

Кількість студентів

Оцінки

Середній бал

5

4

3

2

2

32

19

13

-

-

4,6

 

 

   

 

Викладачі та співробітники кафедри сердечно вітають випускників з успішним захистом! Бажаємо подальших творчих успіхів, злетів професійного і особистісного характеру, натхнення, життєвих перемог! Нехай ця сходинка на шляху вашої освіти стане відправною точкою до професійного життя і спонукатиме до саморозвитку й надалі.

аспірант кафедри стандартизації та сертфікації сільськогосподарської продукції
Розбицька Тетяна

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook