Маємо переможницю серед фіналістів Всеукраїнського благодійного конкурсу «Агро-2018»

14 грудня 2017, 15:02
НУБіП України
   Благодійний фонд Бориса Колеснікова проводив Всеукраїнський благодійний конкурс «Агро-2018» з метою підтримки молодих фахівців аграрного сектора України, які навчаються в аграрних вузах України. Проект «Агро 2018» тривав місяць і проходив в два етапи. В рамках першого туру 1 500 конкурсантів з 20 провідних аграрних вузів країни написали мотиваційні есе.
     У фінал, що відбувся 13 грудня 2017 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, вийшло 78 студентів, які  презентували свої власні проекти перед експертним журі. Серед них були також і магістри нашої кафедри Стеценко Ірина з проектом «Тепличні умови для бізнесу: вирощування салату та зелені», науковий керівник доц. Гунько С.М. та Тереня Андрій з проектом «Інвестиційний проект вирощування гливи звичайної (Pleurotus streatus) в умовах СТОВ «Цукровик», науковий керівник доц. Гунько С.М. Обоє студентів зробили цікаві доповіді, які визвали цілу низку запитань у журі та стали предметом їх активного обговорення.
     14 грудня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося урочисте нагородження 30 переможців освітнього проекту «Агро 2018». На нашу велику радість серед них була і магістр нашої кафедри Іра Стеценко. В лютому вона разом з іншими переможцями за рахунок благодійного фонду поїде на міжнародну сільськогосподарську виставку Fieragricola 2018 у Італію (м. Верона).
          Вітаємо Іра, так тримати!!!
 
 

 

            Доцент кафедри, канд. техн. наук, Гунько С.М.   
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook