ВІТАЄМО УЧАСНИКІВ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОБЛІКУ, АНАЛІЗУ І КОНТРОЛЮ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ЕКОНОМІКИ»

11 грудня 2017 року

nubip.edu.ua/node/40545

Доброю традицією стала  участь студентів спеціальності «Облік і оподаткування» економічного факультету НУБіП України у Міжнародних практичних конференціях, що організовуються в Луцькому національному технічному університеті кафедрою обліку і аудиту. Не стала виключенням, зокрема для студентів1–го та 3-го курсів скороченого терміну навчання спеціальності (напряму підготовки) «Облік і оподаткування» (Облік і аудит») Юлії Загорійчук та Оксани Ківель, ІХ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів, молодих учених «Сучасні проблеми і перспективи розвитку обліку, аналізу і контролю в умовах глобалізації економіки», яка відбулась 2 грудня 2017 року.

Конференція традиційно проходила  у форматі пленарного засідання та засідань наукових секцій за ключовими доповідями. Усі представлені роботи містили дані власних оригінальних досліджень їх авторів, були побудовані на репрезентативному матеріалі з використанням сучасних методів дослідження, а їх положення та висновки були сформульовані відповідно до принципу доказовості.

 

Студенти-науковці підготували оригінальні, цікаві і змістовні презентації, які давали можливість наочно представити результати наукових досліджень, а їх авторам зробити перший крок у науку.

Грамотами І ступеня нагороджені за кращу доповідь з напрямку досліджень:

- «Перспективи розвитку аудиту» - студентка 1-го курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Юлія Загорійчук за доповідь «Аудиторська діяльність в Україні відповідно до Директиви ЄС» (науковий керівник д. е.н., професор Калюга Є. В.);

-  «Удосконалення теорії бухгалтерського обліку в умовах глобалізації економіки»   студентка 3-го курсу напряму підготовки «Облік і аудит» Оксана Ківель за доповідь «Облік факторингових операцій як інструменту упраління дебіторською заборгованістю» (науковий керівник к.е.н., доцент Кузик  Н. П.).

Студенти-науковці були відзначені почесними грамотами,

а їх наукові керівники – подяками. 


Дякуємо учасникам за плідну роботу

та бажаємо подальшого наукового зростання!

Мельянкова Л.В.,

доцент кафедри обліку  та оподаткування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook