ТЯЖКО В НАВЧАННІ – ЛЕГКО В РОБОТІ!

8 грудня 2017 року
10 корпус

Напрямок навчальної роботи, що пов’язаний із удосконаленням форм проведення практичних занять, на кафедрі фіскальної політики і страхування завжди був і залишається досить актуальним і творчо розвивається її викладачами.

 20 листопада 2017 р. старшим викладачем кафедри фіскальної політики і страхування, кандидатом економічних наук Шевченко Наталією Юріївною було проведено практичне заняття з дисципліни «Фінанси» за темами: «Фінанси підприємств» та «Основи фінансового менеджмену» на ІІІ курсі економічного факультету (група 6).

Бізнес план інвестиційного проекту "Розробка і опис шляхів створення туристичного агенства, що надає якісні теристичні послуги споживачам

До цього заняття студенти готувалися довго і ретельно, розподілившись на 4 підгрупи. Вони готували інвестиційні проекти на розвиток свого бізнесу для представлення їх в інвестиційну компанію з метою отримання фінансування. В цій роботі відпрацьовували знання щодо формування статутного фонду підприємств, вхідних і вихідних грошових потоків, формування доходів і раціонального витрачання коштів, формування фінансових результатів на підприємстві та ін. Проте головне, чого досягли студенти в процесі цієї колективної роботи, так це набуття навичок, щодо взаємодії фінансового менеджера з усіма іншими службами на підприємстві, краще усвідомили функції різних спеціалістів, в т.ч. у процесі пошуку інвестицій.

Бізнес-план підприємства "ECO HEAT" по виробництву паливних пелетів

Відповідальності за свої ідеї, вміння у їх захисті додало те, що головою комісії з оцінки студентських проектів був фінансовий директор КО «Київзеленбуд» Гладуняка Р.М., який з усією строгістю аналізував якість представлених проекторів і визначив кращі з них, враховуючи переваги і недоліки. Окрім набутих навичок студенти ІІІ курсу продемонстрували і свою креативність, і готовність відстоювати свої ідеї, і вміння працювати в командах заради спільної мети.

Бізнес-план інвестиційного проекту "Реалізація товарів, отримання прибутку та задоволення людських потреб в цій галузі"

Важливо відзначити, що такі заняття проходять в рамках завдань адміністрації університету щодо посилення практичних навичок ведення бізнесу в конкурентному інвестиційному середовищі, а інструментом є складання бізнес – планів.

Бізнес-план інвестиійного проекту "Відкриття кав'ярні "МЕРЕЖИВО"

Такі заняття дають можливість зрозуміти що позитивні зміни можливі і бажані в багатьох напрямках життєдіяльності людини; що варто докладати зусиль, для того, щоби мрії перетворювались на реальність.

 

Завідувач кафедри фіскальної політики і страхування,

д.е.н., проф. Худолій Л.М.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook