Лекція начальника управління бухгалтерського обліку Науково-дослідної установи «Академія фінансового управління» Н.І. Сушко «Сучасний стан бухгалтерського обліку та перспективи його реформування»

6 грудня 2017 року

5 грудня була проведена лекція начальника управління бухгалтерського обліку  Науково-дослідної установи «Академія фінансового управління» (колишнього начальника управління  бухгалтерського обліку Державної казначейської служби  України) Наталії  Іванівни Сушко на тему «Сучасний стан бухгалтерського обліку та перспективи його реформування» для студентів спеціальності «Облік і оподаткування». Крім студентів на лекції були присутні викладачі кафедр економічного факультету і всі бажаючі.

Багато уваги лектор приділила питанням реформ у сфері бухгалтерського обліку і звітності в Україні. Студенти брали активну участь в обговоренні. Розмова була ненав’язливою та відвертою, інформація цікавою та корисною.

Слухачі отримали заряд позитивної енергії, бажання працювати за фахом, вдосконалювати знання з бухгалтерського обліку та в майбутньому створювати власний бізнес.

 Колектив кафедри обліку та оподаткування висловлює щиру подяку Наталії  Іванівни за цікаву зустріч!

Людмила Мельянкова,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook