Відбулись захисти магістерських робіт спеціальності "Облік і оподаткування" денної форми навчання

9 грудня 2017 року

З 5 по 8 грудня 2017 року на економічному факультеті працювала екзаменаційна комісія по захисту магістерських робіт освітнього ступеня «Магістр» спеціальності "Облік і оподаткування" денної форми навчання.

Екзаменаційна комісія під головуванням професора Савчука В.К. організовано в доброзичливій атмосфері провела захисти магістерських робіт. До захисту було представлено 75 магістерських робіт.

Дослідження магістрів-обліковців оцінювала професійна комісія: завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Калюга Є.В., професор кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Лазаришина І.Д., к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування Олійник С.О.

На захистах постійно був присутній заступник декана економічного факультету , к.е.н., доцент Шиш А.М., наукові керівники магістерських робіт.

Відкрив роботу державної комісії із захисту магістерських робіт декан факультету Анатолій Дмитрович Діброва, який зачитав наказ ректора про створення комісії, а також розпорядження по деканату про допуск до захисту, а також побажав комісії плідної роботи, а студентам – успішного захисту своїх робіт. На захист також завітав проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Миколайович Кваша.

Членами комісії із захисту відмічено, що студенти демонструють глибокі знання з фахових дисциплін, набуті протягом навчання в університеті. 

22 грудня випускникам уже вручать дипломи магістра. 

Вітаємо студентів із успішним захистом та бажаємо їм нових звершень і досягнень!

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook