Результати звітів НДР на НДІ економіки і менеджменту

6 грудня 2017 року
НДІ економіки і менеджменту

У відповідності до наказу ректора про порядок приймання звітів про науково-дослідну роботу у наукових структурних підрозділах Національного університету біоресурсів і природокористування України, відбулося заслуховування звітів НДР за 2017р. в НДІ економіки і менеджменту.

Комісія відзначила що найбільш ефективною НДР була визнана тема «Напрями формування та функціонування Спільної рибної політики Європейського Союзу та шляхи її реалізації в Україні» за №110/530-ПР, під керівництвом д.е.н., професора Вдовенко Н.М. З доповіддю виступив д.е.н., професор, академік НААН який зазначив про динамічний розвиток рибогосподарської галузі в Україні з врахуванням передового досвіду ЄС при формуванні морського та рибного господарства.

Заслуговують на увагу результати розробки показали по темі:110/548 ПР «Розробка інноваційної моделі розвитку сільського підприємництва в Україні з урахуванням чинника євроінтеграції» під керівництвом д.е.н., професора Забуранної Л.В.

За ініціативною тематикою слід відзначити теми: 0113U007632 (проф. Буряк Р.І.) «Удосконалення методичного інструментарію маркетингової діяльності підприємств АПК», 0112U003437 (проф. Збарський В.К.) «Конкурентоспроможність організаційно-правових форм господарювання на селі в умовах глобалізації», № 0108U004908 (доц. Коновал І.А.) «Розвиток підприємництва в сільському господарстві та його ефективність», № 0116U001709 (доцент Ланченко Є.О.) «Удосконалення системи соціально-трудових відносин у сільському господарстві».

Слід звернути увагу на підвищення рівня виконання плану наукових робіт за темою: 110/82-Ф «Розробка новітньої концепції економічної безпеки державної на основі самодостатності територіальних громад» під керівництвом д.е.н., професора Терещенко В.К., № 0116U001006 (проф. Карасик О.М.) «Венчурне фінансування агропромислових підприємств».

Загальний підсумок по тематиках НДІ економіки і менеджменту складає більше 40 авторських свідоцтв, опубліковано більше 200 статей, тез, монографій і ін. наукової літератури. До виконання наукових робіт залучились студенти магістратури та бакалаври.

 

 

Директор НДІ економіки і менеджменту,

д.е.н., професор                                                         М.П. Талавиря

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook