Члени гуртка «Інвестор» переможці 71-ої науково-практичної студентської конференції

4 грудня 2017, 12:00
Активну участь у 71-ій науково-практичній студентській конференції «Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України»  взяли члени гуртка «Інвестор», яка відбулася 1 грудні 2017 року в нашому університеті.
Змістовні доповіді i презентації підготовили: Бойченко І.І., Волянська В.Ю., Гринько В.В., Кубарська С.В., Ліпінський Б.О. Які були представлені на секційному засіданні «Фінансово-кредитне забезпечення розвитку аграрної сфери України».
За результатами виступів переможні місця отримали:
 
I місце отримала Бойченко Ілона з доповіддю «Венчурне фінансування інноваційного розвитку в Україні» - керівник к.е.н., доц. Скрипник Г.О. В даній доповіді студентка зазначила, що  ефективним способом фінансування приватних підприємств, які займаються ризиковими науково-дослідницькими та конструкторськими розробками виступає венчурний капітал. Наголосила про перевагах i недоліках даного виду фінансування, показала динаміку та структуру венчурних  інвестицій в Україну за останні 5 років.
 
ІІ місце отримала Волянська Вікторія з доповіддю «Фінансовий контролінг як система ефективного управління підприємством» науковий керівник д.е.н., проф. Давиденко Н.М.  Студентка представила інструменти фінансового контролінгу, показники операційної діяльності та вартості компанії на прикладі агрохолдингів Україна, зокрема: Avangard,  Astarta,  Agroton, Kernel. Акцентуючи увагу на тому, що за допомогою даних показників, у системі антикризового управління, контролінг забезпечує реалізацію стратегічного потенціалу діяльності підприємства і досягнення поточних цілей щодо ліквідності та прибутковості.
Голова секція Давиденко Н.В. вручила переможцям дипломи i побажала подальших успіхів у науковій роботі.
 
секретар гуртка

Єрохіна Євгенія 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook