Саме профорієнтація має ставити знак рівності між життєвими прагненнями молоді й суспільними потребами в трудових ресурсах на ринку праці!

28 листопада 2017 року
Київський професійно-педагогічний коледж ім. Антона Макаренка, вул. В. Чорновола, 24 м. Київ

 На сьогодні проблеми та перспективи організації профорієнтаційної роботи факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК виходять із сучасних потреб харчової галузі промисловості. У зв’язку з демографічною кризою питання формування контингенту студентів знаходиться на постійному контролі у керівництва факультету, який очолює доктор технічних наук, професор, академік АН вищої освіти України Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко.

Весь колектив факультету активно працює з молоддю щодо залучення випускників шкіл, коледжів та технікумів до вступу на спеціальність «Харчові технології». Кафедри факультету мають відповідний план такої роботи і постійно працюють в цьому напрямку.
Днями доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марія Жеплінська побувала в Київському професійно-педагогічному коледжі ім. Антона Макаренка, де зустрілася з майбутніми випускниками за спеціальністю «Професійна освіта. Харчові технології».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бажання та вміння кваліфіковано і цікаво розповідати про професії університету та умови навчання у ньому; глибока захопленість своєю професією; вміння чітко й логічно викладати свої думки; доброзичливе ставлення до підростаючого покоління; бажання знайти спільну мову з учнями – все це є в досвідченого викладача. Тож зустріч пройшла в дружній обстановці із великою кількістю запитань і не менш цікавими і приємними відповідями для присутніх.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При проведенні профорієнтаційного заходу використовувалися різноманітні друковані (буклети, візитки, плакати) та відео інформаційні матеріали. Запрошення вступати в наш університет отримали також учні, що навчаються за спеціальністю «Право».  Роздумів на продовження на навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України в учнів коледжу залишилося небагато, але сподіваємося вже скоро їх побачити за партами нашого університету.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Завідувач кафедри процесів і обладнання
 переробки продукції АПК,
професор Юрій Сухенко

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook