Студенти університету відвідали семінар відомого фінансового експерта світового рівня

24 листопада 2017, 16:00
23 листопада 2017 р. доценти кафедри фінансів Скрипник Галина Олексіївна i Буряк Аліна Вікторівна разом із студентами 4 курсу спеціальності «Фінанси i кредит» зустрілися з  відомим фінансовим експертом світового рівня - Едвардом Дубінським. Який пройшов шлях від продавця до посади директора Департаменту цінних паперів Credit Suisse, одного із 5 найуспішніших інвестиційних банків світу. Станом на сьогодні Едвард присвятив більше 20 років фінансам, в тому числі 7 років провів на Wall Street, протягом яких працював з клієнтами – глобальними пайовими фондами та інвестиційними (в т.ч. хедж) фондами, будучи для них радником по ринках країн, що розвиваються (Східна Європа, Близький Схід, Африка).
 
     
Працював з понад 50 найкрупнішими клієнтами (фондами), де загальна сума активів їх фондів - більше 8 трлн. доларів.
На фінансових ринках за досвідом і знаннями Едварда Дубінського звертались такі світові інвестиційні компанії як Fidelity, The Capital Group, Morgan Stanley Investment Management та інші. Він є засновником і викладачем в American Financial Investment Academy (AFIA) в Україні.
В рамках вивчення дисципліни «Інвестування» студентам був проведений семінар на тему: "Як правильно інвестувати свої гроші в Україні, в кризу і без неї". Едвард Дубінський розповів як грамотно вести свої фінанси, працювати з особистими заощадженнями і грамотно інвестувати, про роботу з цінними паперами і найбільшими фінансовими ринками. Також експерт поділиться досвідом створення збалансованого інвестиційного портфеля, захищеного від криз і необдуманих витрат; мінімізації ризиків (інвестиційних, валютних, регулятивних) і збільшення доходу. A також  про фінансову незалежність від обставин вже завтра та  можливістю займатися улюбленою справою не турбуючись про її прибутковість.
 
     
Семінар пройшов у жвавій дискусії студенти цікавились: зарубіжними пайовими фондами, на який термін ефективно вкладати фінанси i яким чином формувати свій інвестиційний портфель. На які були надані вичерпні відповіді та практичні поради.
I на завершення, Едвард Дубінський зазначив, що у сучасному світі людині необхідно грамотне управління особистими фінансами. Це дасть можливість людині стати фінансово заможною і незалежною, і допоможе їй забезпечити матеріально своїх близьких і рідних.
 
Відповідні заходи з накопичення та інвестування власних заощаджень є досить корисними для майбутніх фінансистів.
Давиденко Н.М.,
завідувач кафедри фінансів
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook