Профорієнтаційна робота кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного

22 листопада 2017, 22:26

  Проведення профорієнтаційної роботи серед учнів шкіл, гімназій та ліцеїв дає можливість ознайомити майбутніх абітурієнтів з нашим університетом: вказати на переваги навчання в НУБіП України, презентувати факультет тваринництва та водних біоресурсів.

 Співробітниками кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного Кривенком М.Я. та Ільчуком І.І. було проведено профорієнтаційну роботу у Комунальному закладі Київської обласної ради «Фастівський ліцей-інтернат». Цей заклад за даними https://dou.ua/lenta/articles/zno-2016/ зайняв 290 місце в загальному рейтингу шкіл.

 Комунальний заклад Київської обласної ради «Фастівський ліцей-інтернат» створений для обдарованих дітей Київщини, де вони одночасно можуть навчатися і проживати http://www.fastiv-lyceum.edukit.kiev.ua/informaciya_pro_zaklad/.

  Головним пріоритетом закладу є якісна освіта. Тому щороку ліцеїсти стають переможцями І, ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, одинадцятикласники успішно здають ЗНО і мають можливість вступити до найпрестижніших вузів України.

 Основним досягненням ліцею є те, що щорічно всі випускники закладу стають студентами вищих навчальних закладів України.

  Серед випускників ліцею багато талановитих і успішних людей, котрі досягли успіхів у науковій діяльності та реалізували себе на керівних посадах.

  Профорієнтаційну роботу було проведено з учнями 10-х та 11-х класів.

  Всі бажаючі одержали матеріали щодо умов вступної кампанії, були запрошені для ознайомлення та екскурсії на факультет тваринництва та водних біоресурсів.

  Висловлюємо подяку за організацію та проведення зустрічі з учнями ліцею директору Комунального закладу Київської обласної ради «Фастівський ліцей-інтернат» Пасічнюк Юлії Миколаївні та вчителю іноземної мови Міщенко Ользі Миколаївні.

М. Кривенок,

професор кафедри годівлі тварин

та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook