Інфраструктура якості перспективи та тенденції розвитку

15 листопада 2017 року
м. Київ, вул. Святошинська, 2

15 листопада 2017 року на базі ДП «УкрНДНЦ» відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Інфраструктура якості: перспективи та тенденції розвитку». У заході прийняли участь представники Національного університету біоресурсів та природокористування України, а саме завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Владислав Сухенко, доценти кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Юлія Слива, Наталія Сілонова, Володимир Шапошнік, аспірант Тетяна Розбицька, магістри Юлія Пузік та Mellana Nılüfer Şen.           

З вітальним словом виступив заступник генерального директора ДП «УкрНДНЦ» Кир'янов О.В., після чого було розпочато пленарне засідання на якому виступили з доповідями Владислав Сухенко «Отримання необхідних компетенцій при підготовці фахівця зі стандартизації, сертифікації, якості» та Юлія Слива «Сучасний стан та перспективи застосування вимог міжнародних стандартів щодо сільськогосподарської та харчової продукції».

   

На конференції були розглянуті актуальні питання міжнародної інфраструктури якості, метрологічного забезпечення виробництва та послуг, оцінки відповідності продукції за технічними регламентами, екологічної безпеки та систем менеджменту.

Обрана тема науково-практичної конференції послугувала плідним підґрунтям для обміну думками із зазначеної проблематики. У зв’язку з актуальністю піднятих питань за результатами конференції опубліковано збірник тез доповідей учасників конференції та вручені сертифікати.

   
Тетяна Розбицька,
аспірант кафедри стандартизації та
сертифікації с.-г. продукції
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook