Студенти економічного факультету вивчають нові функціональні можливості програми «Бухгалтерія 2»

7 листопада 2017 року

 У рамках співпраці кафедри обліку та оподаткування з Центром сертифікованого навчання ТОВ «Проком» для студентів освітнього ступеня "Магістр" зі спеціальностей 051 «Економіка», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 071 «Облік і оподаткування», а також студентів – бакалаврів напрямів підготовки «Фінанси і кредит» та «Облік і аудит» було проведено лекції на теми  «Бухгалтерія 2. Огляд функціональних можливостей та базові акценти навчання» і «Відмінності конфігурації Бухгалтерія 2.0 від редакції 1.2» з демонстрацією роботи сучасних прикладних рішень».

Мета зустрічі – аналіз актуальних сучасних інформаційних систем обліку на підприємствах України та підготовка кваліфікованих спеціалістів відповідно до вимог роботодавців.

Керівник Центру сертифікаційного навчання «Проком» Ірина Аркадіївна Столярчук у своїй доповіді підкреслила, що молоді фахівці, як і працівники зі стажем, повинні крокувати «в ногу із часом». На сучасному етапі розвитку інформаційних технологій вміння працювати з програмними продуктами, використовувати у своїй роботі увесь спектр можливостей найбільш поширених програм автоматизації бухгалтерського обліку – це запорука конкурентоспроможності й кар’єрного  зростання фахівця.

 

 

Також Ірина Аркадіївна наголосила, що усі без виключення фахівці економічних спеціальностей: бухгалтер, фінансист, економіст −  повинні  бути обізнаним у всіх сучасних змінах; дізнаватися, цікавитися, постійно стежити за законодавством у сферах, що стосуються бухгалтерського обліку і оподаткування й пристосовуватися до нововведень. І робити це набагато зручніше, швидше і доцільніше з використанням ІТ-технологій.

 

 

 

Студенти економічного факультету висловлюють щиру вдячність керівнику центру сертифікованого навчання 1С «Проком» Столярчук Ірині Аркадіївні, декану економічного факультету, д.е.н., професору, Діброві Анатолію Дмитровичу; завідувачу кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професору, Калюзі Євгенії Василівні; доценту кафедри обліку та оподаткування, к.е.н.,  Кузик Наталії Петрівні за організацію і проведення лекцій.

 

Лазаришина І.Д., професор кафедри
обліку та оподаткування

Мельянкова Л.В., доцент кафедри

обліку та оподаткування

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook