Робоча зустріч Асоціації Юридичних клінік України

7 листопада 2017 року
Тернопільський національний економічний університет

 Робоча зустріч Асоціації Юридичних клінік України

07.11.2017 в м. Тернопіль, а саме в Тернопільському національному економічному університеті на базі юридичної клініки відбулась робоча зустріч Асоціації юридичних клінік України (АУКЮ) та Української фундації правової допомоги (УФПД) за безпосередньою участю членів правління А.Галай, М.Сіома, Ю.Матвеевою.

На цей захід були запрошенні керівники провідних юридичних клінік України, серед яких і наша ЮК «Захист та справедливість», НУБіП України (ЮК). Делегатом від якої, виступала асистент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства, заступник керівника ЮК Н.Кідалова.

 

Під час цієї зустрічі відбулось  узгодження питань, щодо єдиного підходу до моделі організації та концепції майбутнього з'їзду юридичних клінік, вдосконалення та наповнення сайту АЮКУ. Визначено передумови спільної роботи з УФПД, також здійснено обмін досвідом між керівниками юридичних клінік, членів АЮКУ та студентами юридичної клініки Тернопільського національного економічного університету, шляхом дискусійно-обговорчого процесу практичного розв'язання проблем інтерв'ювання кліент-консультант (студент) та вирішено багато інших нагальних питань юридично-клінічного руху.

 

Керівник ЮК

«Захист та справедливість»,

доцент кафедри

міжнародного права та

порівняльного правознавства

Кідалов С.О.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook