Розширене засідання працівників навчально-наукової лабораторії «Економічної теорії та біоекономіки» разом з учасниками студентського наукового гуртка "Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні".

3 листопада 2017, 10:00

2 листопада 2017 року відбулося розширене засідання працівників навчально-наукової лабораторії «Економічної теорії та біоекономіки» разом з учасниками студентського наукового гуртка "Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні".
Ключова тема наукової дискусії «Інноваційні кластери на біоекономічній основі в країнах Європи». Доповідали доценти кафедри Власенко Ю.Г. і Байдала В.В. До обговорення долучились присутні викладачі, докторанти і студенти.

  
Доцент кафедри економічної теорії Гаврилюк В.П. надав інформацію про стан розвитку агрокластерів в Україні.
В індивідуальному порядку опрацьовано теми наукових досліджень студентів учасників наукового гуртка і доповіді для участі у міжнародних і всеукраїнських конференцій.
Обговорено організаційні питання підготовки до першого туру студентської олімпіади з економічної теорії, яка буде проведена 9 листопада 2017 року на 6 парі в аудиторії 232 к 10.

Коваль О.М., зав. лабораторії,
доцент кафедри економічної теорії
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook