КРОКУЄМО В НОГУ З НАВЧАЛЬНИМ ПЛАНОМ

27 жовтня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус 12, ауд. 400 (Блок Д)

      27 жовтня 2017 р. на кафедрі стандартизації та сертифікації с.-г. продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели атестацію магістрів 2-го року навчання спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» щодо готовності розділів магістерської роботи.

 

Комісію з атестації очолила декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК проф. Лариса Баль-Прилипко. У складі комісії також були заступник декана доц. Наталія Слободянюк, зав. кафедри проф. Владислав Сухенко та провідні викладачі доц. Юлія Слива, доц. Наталія Сілонова, доц. Наталя Мєдвєдєва, ст. викл. Володимир Шапошнік.

 

Магістри 2-го року навчання представили наявні матеріали своїм керівникам роботи, а для загалу доповіли етапи роботи, які вже виконані, бачення кінцевого результати, інновації, які очікують економічні зиски з впровадження роботи на конкретних виробництвах.

 

Цікаво, що свій поштовх дав поділ робіт за темами, а саме: теми фундаментального спрямування, інноваційного, неординарного спрямування. Найбільша кількість тем при виконанні магістерських робіт належить темам з інноваційним спрямуванням, це і розроблення елементів FSSC 22000 в умовах конкретного виробництва і розроблення документованих процедур внутрішнього аудиту, а також розроблення гармонізованих стандартів у яких так зараз потребує Україна у зв’язку з її спрямування у бік ЄС.

Голова комісії проф. Лариса Баль-Прилипко підкреслила важливість виконання саме прикладних тем, та тісного контакту магістрів з виробниками товарів та послуг. За пропозицією зав. кафедри д.т.н. Владислава Сухенка всі студенти, які представили свої матеріали та виконали план роботи були одноголосно атестовані членами комісії.

 

Тетяна Розбицька

аспірант кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook