Загальні збори трудового колективу механіко-технологічного факультету

27 жовтня 2017 року
механіко-технологічний факультет

 

Загальні збори трудового колективу механіко-технологічного факультету

26 жовтня 2017 року співробітники кафедри прийняли участь у загальних зборах трудового колективу механіко-технологічному факультету. Мета зборів - навчально-тематичний тренінг «Підвищення енергоефективності та стимулювання використання відновлюваної енергетики в агро-харчових та інших малих та середніх підприємствах (МСП) України».

Під час тренінгу була заслухана доповідь к.т.н., доцента кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Національного уніеверситету біоресурсів і природокористування України Сєрої Катерини Михайлівни. Вона розповіла про стажування в Японії за програмою Японського агенства міжнародного співробітництва.

Також цікавою була доповідь про конференцію інститутів сільськогосподарської інженерії країн Центральної та Східної Європи (CEE Ag Eng). Розпочав доповідь завідувач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем університету, доктор технічних наук, професор Голуб Геннадій Анатолійович.

Більш детальну інформацію в продовження даної доповіді надав доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем, кандидат технічних наук Марус Олег Анатолійович.

О. Дев'ятко

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook