18 жовтня відбувся масштабний історичний з’їзд юридичних клінік міста Києва.

18 жовтня 2017 року
КНУ імені Тараса Шевченка

18 жовтня з ініціативи та на базі Юридичної Клініки “Pro bono” КНУ імені Тараса Шевченка відбувся масштабний історичний з’їзд юридичних клінік міста Києва. Головним завданням, виступала ідея до єднання та спільне вирішення проблем.

На цей захід були запрошені усі юридичні клініки міста Києва, зрозуміло не обійшлося і без Юридичної клініки «Захист та справедливість», НУБіП України, яку представляли її керівник доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Кідалов С.О. та його заступник, студент 4 курсу юридичного факультету Саламаха Д.Г.

Захід був присвячений питанням вдосконалення діяльності та взаємної співпраці усіх ЮК у м. Києві. Тому і питання, які виносилися мали такі назви: як вплив адвокатської монополія на діяльність юридичних клінік. Це доречи питання піднімав керівник ЮК «Захист та справедливість», НУБіП України доц., Кідалов С.О., де він відзначив, що прийняті зміни у судовій системі можуть призвести до зменшення кількості звернень до ЮК, а в подальшому взагалі знищіти безоплатну правову допомогу. Також, розглядалися питання: реформування статусу клініки у складі юридичного факультету., інформполітика як ключовий фактор популяризації клініки, залучення студентів до практики на базі юридичної клініки та пошук вдалого формату для організації освітнього заходу.

Отже, цей з’їзд, насамперед був організований для об’єднання та подальшої співпраці усіх ЮК, цей крок є на сьогодні дуже важливий, тому колектив ЮК «Захист та справедливість», НУБіП України, висловлює щиру подяку Юридичній Клініці “Pro bono” КНУ імені Тараса Шевченка за масштабний історичний, який однозначно приведе до чималих звершень в юридично-клінічному русі.

 

Керівник  ЮК «Захист та справедливість»,

Доцент кафедри

міжнародного права та

порівняльного правознавства

Кідалов С.О.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook