Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності в процесі Міжнародної переакредитації програми МВА

25 жовтня 2017 року
Факультет аграрного менеджменту

22-26 жовтня 2017 р. в ході візиту Dr. Rico Ihle (Університет Вагенінген, Нідерланди) до НУБіП України відбувається курс лекцій англійською мовою на тему "Formation and Analysis of Agricultural Prices" для студентів програми МВА факультету аграрного менеджменту.

Dr. Rico Ihle спеціалізується в аграрній економіці та аналізі аграрної політики, а також кількісних методах дослідження. Він має досвід викладання в Університеті Гьоттінген (Німеччина), Університеті Хохенхайм (Німеччина), Університеті Розвитку (Гана) та Талька Університеті (Чілі).

Dr.Rico Ihle на сьогодні є викладачем Університету Вагенінген, а саме: курсу Economics and Governance in Historical Perspective (RHI-10806) та курсу Agriculture, Food and Policy (AEP-21806) для студентів, що навчаються на Бакалаврських програмах та Магістерського курсу Economics of European Integration: Agricultural, Rural and Regional Policy Analysis (AEP-30306). Також він має досвід організації навчальних турів до штаб-квартир ФАО, OECD, та навчальні тури аграрні підприємства Білорусі та Словаччини.

Dr. Rico Ihle CV доступне для перегляду: https://goo.gl/d9myTz

Під час проведення занять для програми МВА студенти факультету аграрного менеджменту отримали:

- навички та розуміння основ формування цін на сільськогосподарську продукцію та продовольство

- теоретичні знання про механізми та детермінанти формування цін

- знання про статистичні характеристики цін на продовольчі товари

- практичні навчики у використанні стандартного програмного забезпечення для проведення аналізу за конкретним видом сільськогосподарської продукції (практичні навички з пошуку та аналізу даних і переваги статистичного аналізу, практичні навички з ефективної підготовки та організації документообігу для управління даними та аналізу).

    

Візит відбувається в рамках проведення переакредитації програми МВА, що має міжнародну акредитацію постійно діючого комітету AGRIMBA ІСА з 2002 року.

Відповідальні за організацію курсу - Анатолій Остапчук, декан факультету аграрного менеджменту та Валерій Галушко, завідувач кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності факультету аграрного менеджменту.

Факультет аграрного менеджменту висловлює щиру подяку факультету інформаційних технологій та особисто декану факультету Олені Глазуновій за підтримку та співпрацю в організації даного заходу.

Олена Ковтун

керівник міжнародних програм

факультету аграрного менеджменту

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook