Відкрита лекція доцента Войцехівського Володимира Івановича

20 жовтня 2017, 10:05
НУБіП України

 

       17 жовтня 2017 року відбулася відкрита лекція кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Войцехівського Володимира Івановича. Лекція прочитана для студентів 3 курсу ОС "Бакалавр" спеціальності "Захист і карантин рослин".
       Тема лекції "Кваліметрія" є однією з основоположних в дисципліні «Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва», адже в ній викладено основні терміни, методи визначення якості і види контролю продукції, що надає змогу систематизувати та використовувати у повсякденному житті знання про якість.
      Проблема якості продукції на виробництві завжди буде злободенною. Розробка та удосконалення методів контролювання показників якості є перспективним завданням науки – кваліметрії.
      Войцехівський Володимир Іванович проводив лекцію у формі доброзичливого обговорення матеріалу, щодо становлення кваліметрії, як окремої науки і розвитку терміну «якість» в цілому.
       Присутні науково-педагогічні працівники відзначили, що лекція доцента Войцехівського Володимира Івановича мала достатньо високий науко-педагогічний рівень, системність та логічне викладення навчального матеріалу. Слід зазначити, що високий рівень викладання органічно доповнювався мультимедійним супроводом.
       Результати анкетування виявили позитивне враження присутніх та виявлено напрями з удосконалення процесу подачі матеріалу.


Г.І. Подпрятов,
завідувач кафедри зберігання, переробки та
стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В.Лесика,
С.М. Гунько, доцент кафедри
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook