«ЛІДЕРСТВО В СФЕРІ ФІЛЬТРАЦІЇ» ‒ ЕФЕКТИВНИЙ НАПРЯМ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ

18 жовтня 2017, 11:23

 

Під таким девізом компанія ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» провела «Майстер клас» на який були запрошені студенти та співробітники факультету конструювання та дизайну, механіко – технологічного факультету.

Декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило та керівник проекту HD компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олег Продеус окреслили план роботи «Майстер класу».


C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 17.10.2017\IMG_3374.jpg


Представник компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» керівник проекту HD Олег Продеус ознайомив присутніх з інноваційними проектами в розробці продукції підприємств компаній WIX. У центрі уваги була інформація про діяльність фірми WIX, яка розпочала свою діяльність в 1939 році. Володіючи 11 підприємствами у 8 країнах фірма WIX виробляє понад 210 мільйонів фільтрів на рік і має клієнтів в більше ніж 80 країнах. Сьогодні понад 3500 співробітників підприємств фірми WIX по всьому світу працюють в напрямку забезпечення клієнтів фільтрами преміям - класу.


C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 17.10.2017\IMG_3379.jpg


C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 17.10.2017\IMG_3389.jpg


Компанія MANN + HUMMEL відрізняє більш ніж 75-річний досвід в сфері фільтрації. За минулі десятиліття компанія пройшла ряд важливих етапів і з невеликого заводу з виробництва фільтрів переросла в глобальне підприємство, ставши партнером з розвитку і серійним постачальником в сфері міжнародної автомобільної промисловості і машинобудування. Аналіз попередніх років показав що: близько 20 000 співробітників у більш ніж 70 підрозділах, з них більше 1000 дослідників і винахідників, більше 3000 патентів. Компанія виробляємо 24 фільтруючих елемента в секунду. Тільки на одному заводі в Марклькофен найбільшому в світі заводі з виробництва фільтрів виготовляється понад 170 мільйонів фільтрів на рік.

Особливу увагу представник компанії Олег Продеус звернув на повітряні та паливні фільтри, системні рішення для очищення моторних олив, пластикові деталі. І це лише частина великого асортименту продукції компанії. Основна стратегія компаній MANN+HUMMEL та ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» «Лідерство в сфері фільтрації» за допомогою високоякісної продукції, першокласного обслуговування та інноваційних технологій.

Після цікавої та змістовної лекції, заняття були продовжені в лабораторіях кафедри надійності техніки, якій на День знань 1 вересня 2017 року компанія ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» передала сучасний телевізор та навчальні програми.


C:\Users\Администратор\Desktop\WIX на кафедрі\Фото кафедра.jpg


C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 17.10.2017\IMG_3410.jpg


Була проведена вікторина та конкурси, студенти отримали призи.


C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 17.10.2017\Фільтри\IMG_3372.jpg


За дорученням директора компанії ТОВ «Манн+Хуммель ФТ Україна» Олега Будяя, керівник проекту HD Олег Продеус передав кафедрі надійності техніки факультету конструювання та дизайну навчальний стенд, зразки сучасних фільтрів, каталоги продукції та проспекти.


C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 17.10.2017\Фільтри\IMG_3380.jpg        C:\Users\Администратор\Desktop\Фото 17.10.2017\Фільтри\IMG_3390.jpg


Співробітники кафедри надійності техніки висловлюють найщиріші слова вдячності за зразки фільтрів, цікаві та змістовні заняття.


Доцент кафедри надійності техніки Андрій Новицький


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook