Бджільництво як компонент сталого розвитку

11 жовтня 2017, 1:40

  16-17 вересня у м. Хмельницький відбулася міжнародна науково-практична конференція "Бджільництво, як компонент сталого розвитку". В конференції прийняли участь відомі фахівці в бджільництві. Розглядалися питання, які останнім часом майже у кожного пасічника на устах. Це розвиток галузі бджільництва, взаємодія пасічників з аграріями, кооперація в бджільництві, світовий досвід; стан бджільництва України та світу, особливості експорту меду.

  Для участі в конференції прибули делегати не лише з Хмельниччини, але й із Львівщини, Слобожанщини, Полтавщини, Вінниччини.

   Кафедра конярства і бджільництва не стоїть осторонь в житті пасічницької громади, а постійно приймає активну участь у різних форумах та конференціях в ролі експертів з галузі бджільництва. Тому й цього разу представником від кафедри на міжнародній конференції був доцент Лосєв О.М. з доповіддю про перспективи українського пасічника в умовах міжнародної конкуренції.

   Організатори конференції - ТОВ "Агенція сталого розвитку "ASTAR" зуміли вірно підібрати доповідачів, організовано провели секційні засідання за різними  напрямами, особливо жвава дискусія була при обговоренні експорту продукції бджільництва. Проте в цілому всі учасники дійшли спільної думки, що бджільництво України повинне розвиватися, а пасічники отримувати достойну ціну за свою продукцію та мати віру у свого покупця.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook