Участь у судових засіданнях

5 жовтня 2017 року
Київський Апеляційний Адміністративний Суд

Сьогодні 5 жовтня 2017 р., студенти-правники Юридичної клініки «Захист та справедливість», разом зі своїм керівником,  доцентом Кідаловим С.О., відвідали Київський Апеляційний Адміністративний Суд. 

Ознайомившись, з розкладом слухань, які нам представив Апарат Суду, ми одразу розділилися на дві групи і вирушили до зал судових засідань. В продовж усіх слухань, нами було відвідано велику кількість категорій справ, а саме: справи зі спорів з приводу реалізації публічної політики у сферах праці, зайнятості населення та соціального захисту громадян,  відносини щодо  проходження публічної служби та звільнення з неї та соціальний захист зайнятості інвалідів.

Зазначений захід став черговою знаковою подією у рамках заходів, запланованих Юридичною клінікою «Захист та справедливість», а також сприяв утвердженню у свідомості майбутніх дипломованих юристів розуміння високих місій та авторитету судів в Україні.

Висловлюємо щиру подяку керівництву та співробітникам Київського Апеляційного Адміністративного Суду  за надану можливість безпосередньо ознайомити студентів з роботою судді, суду для набуття практичного досвіду, що є вкрай необхідним для формування професіоналізму майбутнього юриста, а також за сприяння у виховному процесі студентів.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

 

Доцент кафедри

міжнародного права та

порівняльного правознавства,

керівник ЮК «Захист та справедливість» 

Кідалов С.О.

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook