Практичне вивчення сучасних меблевих технологій в рамках виставки «Мебельные технологии, комплектующие»

5 жовтня 2017 року

   У період з 27 по 30 вересня проходила виставка «Мебельные технологии, комплектующие, текстиль» - найбільша в Україні виставка новітніх тенденцій в інтер'єрі, що представляє меблі, світло, декор, домашній текстиль і декор вікна.
 Щорічно, восени, до Києва приїжджають фахівці з усіх регіонів України для того, щоб ознайомитися з новими колекціями, інноваційними рішеннями і трендами представленими провідними українськими і зарубіжними компаніями.
    В цьому році в виставках брали участь більше 500 світових брендів. Було проведено близько 40 майстер-класів, семінарів, презентацій, форумів і конференцій. Виставку відвідали 16 600 гостей.
   Не оминули подію і представники нашої кафедри на чолі із завідувачем Пінчевською О. О. та асистентом Барановою О. С.

   Знайомство із учасниками заходу дало можливості відкрити нові перспективи для загального розвитку кафедри, а також розширення баз проходження практик студентів, їх працевлаштування.
   Так, Маша Пономаренко, представниця компанії «Woodwerk» (Київ) погодилась ознайомити студентів НУБІП має із технологією та усіма нюансами виготовлення меблів у стилі LOFT із масиву деревини, чим, власне, і займається «Woodwerk».
   Представники компаній «Barsky» (Днепр) та «Woodmaker» (Київ) теж позитивно поставилися до пропозиції співпраці. Окрім того, вони надають можливість працевлаштування студентів.
   Колишній музикант та журналіст із фірми «Lafeatelier» поділився цікавим досвідом про те, як вони виготовляють меблі з необроблених шматків деревини.
   Також були налагоджені зв’язки із такими компаніями як «Zegen» (Черкаси), «Ergobox» та «Modern furniture for everyone» (Біла Церква), «Цех №72», (промзона Костянтинівська), «Shaaby Lane», «Tivoli» та багато інших.


   Загалом виставка справила неймовірно позитивні враження, відкрила нове бачення на сучасні тенденції розвитку меблевих технологій та колосальні перспективи розвитку деревообробної промисловості.

 

С. Новицький
лаборант кафедри технології деревообробки

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook