УЧАСТЬ НАУКОВЦІВ ТА СТУДЕНТІВ НУБІП УКРАЇНИ У МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

13 вересня 2017 року
Київ, Броварський пр-т, 15

12-14 вересня 2017 року стартувала 26 Міжнародна спеціалізована виставка обладнання та технологій для харчової промисловості, на якій взяли участь провідні вчені факультету – д.т.н., проф. Баль-Прилипко Л.В., к.т.н., доц. Слива Ю.В., к.т.н., доц. Крижова Ю.П., к.т.н., асис. Голембовська Н.В. та магістри 1 та 2 року навчання спеціалізації «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», «Технології зберігання, консервування та переробки водних біоресурсів», «Якість, стандартизація та сертифікація продукції АПК»  – майбутнє харчової індустрії.

В ексозиції  INPRODMASH  представлено обладнання, інвентар, матеріали, інгредієнти для різних галузей: мясної, молочної, масложирової, рибної, кондитерської та хлібопекарської. бакалійної, консервної, розливу та виробництва напоїв, підприємств громадського харчування і кулінарії, а також лінії забою і обробки птиці, великої рогатої худоби та свиней, технології з переробки та зберігання овочів, фруктів і ягід.  

   

На виставці UPAKOVKA демонструються сучасні пакувальні технології, обладнання та матеріали для потужного і малого виробництва, а також фасувально-пакувальні лінії для підприємст торгівлі та громадського харчування. Також представлено обладнання для декорування склотари, виробництва етикеток і захисних голограм, широкий спектр маркувальних систем і логістичних рішень.

Наступним етапом відвідування виставки було взяття участі у пленарному засіданні Міжнародної науково-практичної конференції «Робота м'ясної промисловості в сучасних умовах», де основні результати наукових досліджень факультету представила д.т.н., проф., Баль-Прилипко Л.В. з науковою доповіддю «Підготовка фахівців для м'ясопереробної галузі АПК» та к.т.н., доц. Слива Ю.В. з доповіддю «Реформування системи державного контролю за дотриманням вимог харчового законодавства: вимоги до виробників м'ясної продукції». Баль-Прилипко Л.В. розповіла учасникам конференції про наш славетний НУБіП України, його структуру, бази практичної підготовки студентів факультету, а Слива Ю.В. доповіла про вагомість спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація продукції АПК».

 

 

 

Участь студентів у таких виставках та конференціях є актуальною, адже дозволить підготувати висококваліфікованих фахівців не лише з теоретичними, а й практичними навичками, що в свою чергу позитивно впливає на подальше професійне зростання студентів.

Наталія Голембовська,

 к.т.н., асистент кафедри технології

м’ясних, рибних та морепродуктів

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook