На економічному факультеті 13 вересня було проведено збори старост та наставників академічних груп

14 вересня 2017 року

 На економічному факультеті 13 вересня 2017 було проведено збори старост та наставників академічних груп.  Участь у заході взяли 35 старост академічних груп, наставники та представники деканату.
       Декан Анатолій Діброва ще раз привітав з початком нового навчального року, запитав у 1 курсників про перші тижні навчання і їх враження. Окремо зупинився на питанні відвідування, наголосив щодо необхідності слідкувати за змінами в розкладі та дотриманню правил внутрішнього розпорядку.

Анатолій Дмитрович закликав старост груп зорієнтувати своїх колег на кропітку роботу протягом навчального року, на активну участь у навчальному, науковому та спортивному житті факультету та університету.

   

      Також виступили заступники декана Анатолій Шиш та Віталій Нагорний, які зупинились на окремих питаннях щодо нарахування академічної та соціальної стипендії, та наголосили щодо термінового дооформлення документів студентами та подачі їх в деканат.

    Анатолій Дмитрович звернувся до старост груп та їх наставників більш тісно спілкуватись, а також якщо у студентів виникатимуть питання щодо дозвілля та навчання завжди звертатись до своїх кураторів та в деканат за порадою.

   Представники деканату відповіли на запитання старост, що стосувались: умов проживання в гуртожитку та організації навчального процесу.

 

Віталій Нагорний,

заступник декана економічного факультету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook