Першокурсники-туристи прийняли Урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України

1 вересня 2017 року
НУБіП України

       Свято 1-го вересня  в Навчально-науковому  інституті післядипломної освіти розпочалося врученням студентам зі спеціальності „Туризм” студентських квитків і залікових книжок, прийняттям ними Присяги першокурсника Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Із щирими словами привітань до них звернулись директор інституту ННІ післядипломної освіти Кулаєць М.М., заступник директора Микицей Т.Д., в.о. зав. кафедри аграрного консалтингу і сервісу Кальна-Дубінюк Т.П.

На зустріч із першокурсниками завітали в повному складі науково-педагогічні працівники інституту, методисти, всі хто буде причетний до підготовки бакалаврів-туристів.
Надзвичайно широка географія цьогорічних вступників. Це – Закарпаття, Чернігівщина, Волинь, Кіровоградщина, Черкащина, Київщина.
На завершення свята першокурсникам було вручено студентські квитки та залікові книжки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
З хвилюванням, вірою в те, що Університет відкриє нові дороги у житті сьогоднішнім випускникам, ними була прийнята Присяга.
 
                              
 
 

 

 

 

 

 

  

В.о зав. кафедрою

аграрного консалтингу та сервісу

Тетяна Кальна-Дубінюк

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook