В університеті відбулося урочисте зібрання з нагоди святкування Дня прапора та 26-ї річниці Незалежності України

23 серпня 2017 року

  23 серпня НУБіП України відзначив День прапора. Знамено нації перед центральним корпусом на новому 12-метровому флагштоці під виконання державного гімну та військовий салют підняла почесна варта Президентського полку.

Сьогодні ми починаємо святкувати 26-ту річницю Незалежності України і відзначаємо День прапора. По всій країні, в тому числі і в зоні проведення АТО, піднімається наш жовто-блакитний стяг, звернувся до колективу університету ректор Станіслав Ніколаєнко. Це річниця напруженої праці всього народу нашої держави, у розвиток освітнього і агропромислового сектору якої свій великий вклад зробив і НУБіП.

 

Цього року лише у базовий заклад університету прийде більше 2 тисяч нового студентського поповнення на перші курси і більше 1700 – у магістратуру. Це – один із найбільших наборів у державі. І така картина не випадкова: позитивні зміни в університеті бачимо буквально щодня. Роботи ведеться так багато, що відразу охопити всю картину важко. Звісно, є над чим ще працювати. Необхідно знайти свого студента, який буде націлений на те, аби відкрити свою справу, створювати нові робочі місця і тим самим розбудовувати нашу країну.

 

 

Детальна інформація: https://nubip.edu.ua/node/35434

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook