Вітаємо з Днем знань!

31 серпня 2017 року
 
Ректор НУБіП України, професор, доктор педагогічних наук Ніколаєнко С. М. привітав колектив університету з нагоди Дня знань:
 
 
Від щирого серця вітаємо славетний колектив університету, батьків, випускників, всю освітянську громаду України з Днем знань!
120-й раз наша alma mater – Національний університет біоресурсів і природокористування України гостинно відкриває свої аудиторії, лабораторії для студентів і викладачів, аспірантів і докторантів. Це наше спільне свято, адже в основі будь-якої справи, професії лежать знання і науковий пошук. В них сила творіння, добра, суспільної злагоди, що дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності.
Нині наш університет, попри всі негаразди, динамічно розвивається, надійно закріпився в першій десятці кращих вишів України. Зростає міжнародний авторитет університету, з нами плідно співпрацюють роботодавці, виробничники. З кожним роком зростає повага до колективу, випускників в Україні і світі.
З нагоди Дня знань особливо хочеться привітати наших першокурсників, майбутніх бакалаврів і магістрів, їх батьків. У Вас починається нова сторінка життя. Використайте на повну всі можливості, які надає Вам статус студента, проживання в столиці України: і в навчанні, і в громадському становленні, і культурному зростанні, і в загартуванні духу.
Студентам старших курсів, магістрам, аспірантам бажаємо наполегливості, працьовитості, впевненості у власних силах, прагнення до знань та підкорення нових освітніх вершин. Всім викладачам, вченим – міцного здоров’я, терпіння, творчої наснаги, щастя і благополуччя. Саме на Вас покладено виконання нелегкої місії: із зерна науки виростити у студентських душах багатий урожай знань, мудрості, суспільної свідомості та натхнення.
Щиро вітаємо і наших ветеранів, всіх співробітників, які сіють розумне, добре, вічне, тих, хто своєю працею та інтелектом створювали наш університет, зміцнювали його матеріально-технічну базу. Хочемо, щоб на українську землю прийшов мир і злагода!
Бажаємо щастя Вам і невичерпної енергії у всіх починаннях!

З води і роси!
 
Оригінал: https://nubip.edu.ua/node/10435
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook