Бажаєте бути затребуваними? Вступайте навчатися до нас!

7 липня 2017 року
Київ, НУБіП України

В аспекті наближення законодавства Україна поступово має забезпечити відповідність національного законодавства технічним регламентам ЄС та системам стандартизації, метрології, акредитації, роботам з оцінки відповідності та ринкового нагляду ЄС. Такі зобов’язання Україна взяла на себе, підписавши та ратифікувавши Угоду про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, і їхніми державами-членами, з іншої сторони.

Кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції готує фахівців за державним замовленням і на договірній основі за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація».

Студенти денної форми навчання мають можливість проходити виробничу практику  у провідних підприємствах країни й за кордоном (Німеччина, Італія, Данія, Туреччина) та навчатися за міжнародними магістерськими програмами з отримання «подвійного диплому».

Викладачі кафедри мають професійну освіту в різних сферах діяльності, але пов’язаних з системою керування якістю та безпекою сільськогосподарської та харчової продукції на всіх ланках харчового та кормового ланцюга, метрологічним забезпеченням та контролю за системою якості у лабораторіях, удосконаленням та гармонізацією нормативної бази у різних галузях (машинобудування, харчової промисловості, аграрного виробництва, випробувальних лабораторій тощо), нормативним забезпеченням біотехнологічних процесів, виробництв, продукції, сировини, біопалива, тощо.

Вступники на програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Магістр» особисто подають до приймальної комісії НУБіП України такі документи:

    заяву на ім'я ректора;

   копію документа державного зразка про здобутий освітній ступінь та додаток до нього;

    4 кольорові фотокартки розміром 3х4 см;

    копію паспорта (1, 2 сторінки та місце реєстрації);

    копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру.

Документ, що посвідчує особу та громадянство, військовий квиток або посвідчення про приписку (для військовозобов'язаних), документ державного зразка про раніше здобутий освітній ступінь (оригінал), на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього, вступники пред'являють особисто.

Прийом документів на денну форму навчання здійснюється з 06.07.2017 по 28.07.2017 (перший етап), на заочну форму навчання - з 18.07.2017 по 14.08.2017.

Графік роботи: з 9.00 до 18.00, у суботу та неділю – з 9.00 до 14.00, обідня перерва – з 13.00 до 14.00.

 

Консультації за телефонами:

(099) 483-44-50 Мєдвєдєва Наталя Анатоліївна

(067) 991-21-94 Сухенко Владислав Юрійович  

 

Наталя Мєдвєдєва,

доцент кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook