Кафедра екобіотехнології та біорізноманіття прийняла участь в Дні поля НУБіП-2017

6 липня 2017, 9:57
На базі навчально-дослідних господарств університету пройшов традиційний День поля НУБіП 2017. На якому були представлені наукові доробки провідних науковців університету.
 
Очільник кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Микола Патика демонстрував у виробничих умовах ефективність застосування біопрепарату Екстракон на основі консорціуму ґрунтових мікроорганізмів, який розробили біотехнологи НУБіП. Препарат інтенсифікує формування рослинно-мікробних систем за рахунок інтродукування агрономічноцінних мікроорганізмів, що забезпечує індукцію росту кореневої системи та вегетативної маси, підвищення стійкості рослин до абіотичних і біотичних стресів та сприяє підвищенню урожайності культур. У 2017 році площі успішного застосування Екстракону на полях Агростанціїі, НДГ «Великоснітинське» ім. О.В. Музиченка значно збільшились. Його включили до своїх технологічних карт ще й НДГ «Ворзель» та Немішаївський агротехнічний коледж. У цьому році було оброблено насіння на посів люцерни на площу 62 га, соняшника – 420 га, кукурудзи на зерно та силос – 495 га. По вегетації оброблено 226 га озимої пшениці та 180 га кукурудзи, понад 300 га соняшнику.
Кафедра екобіотехнології та біорізноманіття уклала домовленість з Немішаївським агротехнічним коледжом  відкриття в Немішаєві цеху з виробництва біодобрив.
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook