Захист дипломів: цікаві теми, реальні впровадження

22 червня 2017, 10:30

    На факультеті інформаційних технологій з 14 по 16 червня відбулися засідання екзаменаційних комісій з атестації студентів напрямів підготовки “Комп'ютерні науки”. Всього захистились 45 студентів, серед них 6 підготували дипломні проекти під керівництвом Олени Кузьмінської, доцента кафедри, к.пед.н.

   

     Цьогорічні дипломні проекти вирізняє те, що їх автори не лише прагнули підтвердити власну кваліфікацію, як спеціалісти з комп’ютерних наук, але й обрали проекти, що мають реальне впровадження на рідному факультеті. Так, Богдан Сінчук розробив Інформаційну систему підтримки неформального навчання, Гальченко ВячеславІС супроводу спортивних змагань, Владислав ЩербинаІС проведення онлайн конкурсів, а Сергій ВолевачІС оцінювання студентів за результатами тестувань.

      

     Інші дві роботи були дещо іншими за тематикою, але не менш цікавими. Євгеній Мудрагель запропонував на розгляд членів Державної атестаційної комісії систему мобільного сповіщення та консультування – власний аналог соціальної мережі, орієнтованої за запити потенційних споживачів. А Вадим Ковальчук поділився результатами власного стартапу – представив Інформаційну систему даних партнерської мережі, яка вже «працює» на ринку і дозволяє оптимізувати обмін файлами ігрових специфікацій.
    Належний рівень представлених до захисту робіт переконливо засвідчив, що студенти проявили себе фахівцями в теорії і практиці. Крім того, наші бакалаври прагнуть змінити світ на краще, про що свідчать не лише теми проектів, але й аргументовані коментарі та відповіді на запитання членів комісії.

Таїсія Саяпіна, старший викладач кафедри
інформаційних і дистанційних технологій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook