Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК продовжує профорієнтаційну роботу

26 червня 2017 року
м. Тульчин, Вінницька обл.

20  червня 2017 р. старший викладач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукціїШапошнік В.М. провів профорієнтаційний захід для студентів Тульчинського технікуму ветеринарної медицини у Вінницькій області.

Спочатку, студенти познайомились із загальною інформацією про наш університет, його місце розташування, офіційний сайт, адресу приймальної комісії, умовами вступу до НУБіП і його рейтингами. Володимир Шапошнік роздав проспекти-запрошення, загостривши увагу майбутніх абітурієнтів на перевагах навчання в нашому ВНЗ в порівнянні з іншими навчальними закладами та на основних пріоритетах, окреслених в програмі розвитку "Голосіївська ініціатива -2020".

Потім зосередився більш детально на інформації про факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Були роздані також проспекти-запрошення з детальною інформацією про факультет.

Поза увагою студентів не залишилися звісно й питання можливості реалізації фізкультурно-спортивних і творчих вподобань студентів в нашому виші, а також додаткових можливостей, які створює навчання в столиці загалом і зокрема в Голосіївському районі.

Надана інформація зацікавила студентів. Вони задали низку запитань, які зокрема стосувалися умов проживання в гуртожитках, розміру стипендії, кількісних показників державного замовлення за окремими спеціальностями, матеріально-технічного забезпечення, гарантій працевлаштування по закінченню навчання в університеті та інших аспектів вступу та навчання.

В цілому захід пройшов у дружній обстановці. Зацікавленість студентів і жваве обговорення вселяє впевненість, що  декілька випускників технікуму оберуть наш ВНЗ.

 

Наталя Мєдвєдєва,

доцент кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook