Випускники напряму підготовки «Облік і аудит» отримали путівку в життя

24 червня 2017 року

  23 червня на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів 210–ти випускникам–бакалаврам. За напрямом підготовки «Облік і аудит» дипломи отримали 96 випускників.
Зі вступним вітальним словом до випускників звернувся декан факультету Анатолій Діброва, який привітав з отриманням фахової освіти і побажав бакалаврам успіхів у майбутній роботі, високопрофесійного зростання та нових досягнень.

До привітань випускників долучилися і почесні гості, які завітали на свято, а саме: доктор економічних наук, професор, академік НААН України, віце-президент Національної академії аграрних наук України, Заслужений діяч науки і техніки України Валерій Жук, головний бухгалтер компанії «Лімагрейн Україна» Василь Шевчук та перший заступник голови Миронівської районної державної адміністрації Костянтин Жданов.

Свої вітання випускникам висловили завідувачі випускових кафедр. Вони наголосили на важливості професіоналізму новоспечених фахівців й саморозвитку, побажали їм успіхів у житті та гідно нести звання випускника кафедри обліку та оподаткування економічного факультету НУБІП України, а також запросили бакалаврів на навчання в магістратурі.

Випускний пройшов дуже яскраво, було підготовлено чимало пісенних та танцювальних номерів.

Зокрема, бакалаври з обліку і аудиту Вікторія Червінська, Інна та Ірина Храмець привітали своїх колег зі святом піснями та подякували викладачам за отримані знання і компетенції.

Щиро вітаємо шановних бакалаврів і чекаємо на них як магістрів

зі спеціальності «Облік і оподаткування» !!!

Кузик Наталія,

Мельянкова Людмила,

доценти кафедри обліку та оподаткування

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook