Засідання гуртка "Харчові добавки: за і проти"

9 червня 2017 року
навчальний корпус №2, к. 48

 9 червня 2017 року відбулося засідання студентського науковго грутка "Харчові добавки: за і проти" на якому студенти І курсу скороченого терміну навчання спеціальності "Садівництво та виноградарство" методом йодометрії визначали вміст аскорбінової кислоти у фруктових напоях.

Студенти отримали багато корисної інформації, яка може бути ними використана не тільки з наукової точки зору, а й у повсякденному житті.

Керівник гуртка, старший викладач Кравченко Ольга

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook